Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/10/2015
11:30 - 14:00

Locatie
Labo De Witte

Categorieën


 

Lunch & Learn Workshop Totale Prothese

Totale prothese was vroeger èn is vandaag nog steeds hot, de kennis hieromtrent mindert, doch blijven zeer veel mensen hulpbehoevend. Onze ‘individuele totale prothese’ is een techniek waar we bij Labo De Witte echt prat op gaan.

Door middel van abrasieplaten gaat de patiënt bewegingen uitvoeren die een pijlpunt registreren (zoals bij een klassieke intra-orale), maar ook een kauwbaan én spee-curve, individueel door hem/haar zelf gecreëerd. De tanden worden aan de hand van een dergelijke ‘dynamische beetname’ gebalanceerd opgesteld. Goede afdrukken, degelijke beetnamen, esthetische geïndividualiseerde opstellingen en een goede afwerking resulteren in een niet te evenaren prothetische oplossing met zeer weinig nazorg.

Volle-prothese-B-duobeeld2Gemakkelijker gezegd dan gedaan denkt u? Inderdaad, prothese in het algemeen is nooit simpel en vraagt dikwijls veel ervaring.

Om u in deze soms wat miskende discipline meer wegwijs te maken, nodigen we u graag uit voor een “lunch & learn” rond dit thema. Dhr. Jozef De Witte himself zal met zijn meer dan 55 jaar (!) ervaring en passie voor ons vak, u trachten een aantal boeiende tips te brengen.

Onze lunch & learn workshops gaan door van 12u-14u bij Labo De Witte in Lokeren.
U bent welkom vanaf 11u30 voor de lunch. De workshop start stipt om 12u.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.