Visie: onberispelijke Belgische dentaaltechniek

Bij Labo De Witte staat kwaliteit voorop. Topkwaliteit.
Die kwaliteit is onder andere het resultaat van onze persoonlijke aanpak.

Want nee, we zijn niet de minste. We houden de kwaliteit hoog door de korte communicatielijnen tussen zaakvoerder Gert, zijn team en de tandarts. En we leggen de lat hoog door altijd te werken met de beste technieken, door alle internationale innovaties op de voet te volgen en door ons voortdurend bij te scholen.

We gaan resoluut voor tevreden patiënten. Daarvoor denken we mee met de tandarts en leveren we de vlotst mogelijke service, met extreem nauwkeurige en persoonlijke opvolging.

Ook ons partnership met de tandarts vinden we heel belangrijk. De vlekkeloze samenhang van precisie, functie, esthetiek, hedendaagse medische kwaliteitsmaterialen en jarenlange expertise leidt telkens weer tot staaltjes van onberispelijke Belgische dentaaltechniek. Regelmatig organiseren we in ons labo ook workshops. Zo houdt de tandarts niet alleen de vinger aan de pols van de markt, maar blijft hij/zij ook op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Labo De Witte is synoniem aan vertrouwen, aanspreekbaarheid, jarenlange expertise, nabijheid, goede naam en een sterk team.