Over Labo De Witte

Tevreden patiënten door vakkundig precisiewerk in dentaaltechniek. Labo De Witte maakt er al sinds 1965 werk van.
Daardoor is Labo De Witte al meer dan vijftig jaar een bevoorrechte partner van tandartsen, parodontologen en kaakchirurgen.
Vader Jozef De Witte startte in 1965 het familiebedrijf op in Lokeren, vlot bereikbaar tussen Antwerpen en Gent. Vandaag staat zoon Gert (foto) aan het roer. Al die tijd is Labo De Witte blijven innoveren.

Nieuwste ontwikkelingen in dentaaltechniek
Labo De Witte volgt de ontwikkelingen in de dentaaltechniek op de voet. Ook de evolutie van metaalvrije, bio-vriendelijke en esthetische restauraties, die steeds meer naast metaalporseleinkronen komen. Volledig keramische restauraties bieden ook de mogelijkheid om tanden gedeeltelijk te herstellen.

Structuren op natuurlijke pijlers of implantaten, scannen en designen we met onze optische scanners (CAD). Ook de productie ervan gebeurt veelal door onze CAM-freesapparaten of 3D-printer.

Bij Labo De Witte denken we niet ná, maar vooraf: kwaliteit staat of valt met goede planning en een uitstekende communicatie tussen tandarts en labo. Meer communiceren is minder corrigeren.

Certificaten